Dag 12
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Heleen
09 December 2024 | Portugal, Carvoeiro
Hallo Nederland,
Het was een zonnige, frisse dag.
Lange broek, t shirt plus trui waren nog niet genoeg. Bij de Intermache kwam ik een bodywarmer tegen, ideaal!
We hebben maar kort gefietst, vanwege de kou en omdat ik zere handen heb, het stuur is heel vervelend, mijn polsen en duimen zijn, ook zonder fiets pijnlijk. Morgen inleverdag wat betreft de fietsen.
genoeg is genoeg!
Fantastisch nieuws uit Syrië! Ik heb contact gehad met Bashar (heb ik lange tijd geholpen met zijn Nederlands)
Hij was heeeeel blij, maar we moeten afwachten wat het gaat worden?
Verder niet veel bijzonders gedaan. gelopen, soep gegeten, oordoppen gekocht, zodat een luisterboek kan horen zonder dat ik Dirk stoor. Werkt goed!
Grote pelgarnalen gegeten, lekker!
Na het eten een stuk gelopen en gekaart.
Nadeel van het appartement is dat voor het gebouw de enige ondergrondse afvalbakken van de straat staan er voor zes uur vuil wordt opgehaald, dat geeft veel lawaai. Meestal vallen we daarna weer in slaap.
Genoeg voor vandaag!
09 December 2024 - 10:05
Dirk:
In het echt zien we er beter uit
09 December 2024 - 21:46
Mariëtte:
Het wordt inderdaad kouder, maar met een trui en jas is het nog steeds lekker weg. Overmorgen met de trein naar Porto toch?
09 December 2024 - 21:48
Terlouw:
Ja, 12-12 met de taxi naar het station, waar om 7.30 de trein hopelijk vertrekt!