Dag 28 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu Dag 28 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu

Dag 28

Door: Heleen

Blijf op de hoogte en volg Heleen

25 December 2024 | Portugal, Carvoeiro

Wederom op pad voor onze rondrit zonder oplaadkabel!

Stom!

We hebben een route gereden naar Aljezur, dat ligt in het noordwesten van hier. We vonden niet de juiste route maar het lukte toch. We vonden een eettentje waar een buffet klaar stond met zelfgemaakte producten. We wisten hier niet goed mee om te gaan, maar durfde wel een soort krentenbol te pakken, die heel bijzonder smaakte. Niet heel lekker maar het vulde. Daarna verder, kris kras door de bergen. Mooi, maar we zijn dezelfde weg weer teruggegaan, toch een beetje bang te verdwalen. Het zal wel meevallen, want bewegwijzering is prima in orde hier.

Bij thuiskomst een siësta gedaan.

Eten gemaakt…..zalm en salade (van Dirk).

Avondwandeling door een verlaten dorp!. De kerstmarkt is na 3 dagen alweer opgebroken.

Ik moest me revancheren met kaarten…..wonderwel lukte het…..van 20-16 achter, ingehaald naar 20-20!

Het tekenen lukte gisteren niet, wel mijn boek uitgeluisterd.

Mooi boek “waan zee” op de online bibliotheek te leen als luisterboek.

ook het bekroonde boek van Adriaan van Dis over Ommie is een aanrader.

ik heb nog een boek te gaan van Maarten ‘t Hart, het begint uitgebreid over het oude en nieuwe Maassluis.

Morgen gaan we de koelkast leeg eten!

Kerstdiner bij het Indiaanse restaurant hebben we uitgesteld tot onze laatste avond.

• 25 December 2024 - 14:47

Elize:

Winnen hoor Heleen van Dirk!!

• 25 December 2024 - 14:47

Elize:

[e-1f62e][e-1f923][e-1f923]

• 25 December 2024 - 20:33

Dirk:

Elize , bemoei je er niet mee!!