Dag 26 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu Dag 26 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu

Dag 26

Door: Heleen

Blijf op de hoogte en volg Heleen

23 December 2024 | Portugal, Carvoeiro

Goedemorgen,

We zijn gisteren naar het huis van Sari en Cees (de eigenaar van ons appartement) geweest. We dachten dat ze in ons dorpje woonden, maar het is nog best een eindje hiervandaan. Een mooie witte villa in een wijk van veel andere soortgelijke huizen, ver van de kust, met ogenschijnlijk weinig vertier.

Daarna hebben we Silves bezocht, een leuk stadje met een groot fort, leuke kleine straatjes en een kerstmarktje met een ijsbaan!

We hebben geluncht op een heel druk bezet terras in een tent (!) Dirk bestelde gegrilde makreel, hij at zijn vingers er bijna bij op, heel leuk om hem zo te zien genieten!

Naast ons zat een leeftijdgenote, waar ik mijn ogen niet van af kon houden, valse wimpers, hele lange nagels, ingewikkeld gelakt, haar handen, armen en hals getatoeëerd. Onder haar wollen jurk zat vast nog veel meer!!

Bij de Aldi boodschappen gedaan, helaas bleken de twee avocado’s rot [e-1f616]

Bij thuiskomst in het zonnetje op het balkon, het was heel warm vandaag.

Lekker gegeten, gekaart 18-16 (Dirk staat voor[e-1f975]), wederom geschilderd.

Heel gezellig om de avonden zo door te brengen ipv de hele avond op de bank voor de tv.

vandaag komt Lotte (met haar familie) mogelijk op tv, ze zijn in Zwolle bij Serious Request, de opbrengst gaat naar de ziekte, die Lotte en vele anderen heeft. Ik vind het heel ontroerend om de verhalen van de patiënten en hun families te zien ( ik heb slechts 1 aflevering gezien), ik moest meteen huilen.

Slecht geslapen, geen idee waarom?

• 25 December 2024 - 07:05

Elize:

Mooie actie met geweldig resultaat. 11 Miljoen!!

Geniet nog lekker even van het vakantie vieren!