Dag 3 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu Dag 3 - Reisverslag uit Carvoeiro, Portugal van Heleen Terlouw - WaarBenJij.nu

Dag 3

Door: Dirk

Blijf op de hoogte en volg Heleen

30 November 2024 | Portugal, Carvoeiro

Vandaag ben ik aan de beurt om onze belevenissen van gister te delen met jullie.

Na een stevig ontbijt met een grote, heerlijke avocado en een bordje Griekse yoghurt met cashewnoten; dit omdat we koolhydraatarme muesli niet konden vinden in de grote supermarkt, vervolgens ging ik naar de Thaise massage. Een stukje verderop in de straat. De massage werd gedaan in een heel donkere kamer, door een wat oudere mevrouw, ze heeft me goed te pakken gehad. Alle ledematen werden in alle standen getrokken en op ander wijzen gemasseerd. Voor mij de beste Thaise massage ooit. Gelukkig gaat het massage huis niet op vakantie zoals vele andere winkels en gelegenheden hier.

Na een lichte lunch op een van onze balkons, zijn we op safari onderzoek gegaan en aan de westzijde van de kleine baai omhoog gelopen. We vragen ons af of deze wegen niet te steil zijn voor de elektrische fietsen die we vanaf maandag gaan huren.

Onderweg zagen we bomen met mooie bloempjes en heb ik voor het eerst van mijn leven illegaal een sinaasappel geplukt. Hij bleek nog niet helemaal rijp.

Ook de weg omlaag was steil. Later in de middag hebben we tevergeefs gezocht naar een minder steile weg.

Na de wandeltocht dronken we een lekker wijntje op een mooi terras en kregen zin in een bitterbal. Als alternatief namen we gegrilde sardientjes, die waren ook lekker.

Na het avondeten maakten we nog een korte wandeling en belandden in een Ierse pub, waar we een Irish coffee consumeerden, voor de barkeeper was het de eerste die hij maakte.

Thuisgekomen hebben we gerummicupt met kaarten en gingen vroeg naar bed waar we NL tv gekeken hebben.

• 30 November 2024 - 14:13

Margré :